Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimi

5684 sayılı Sigprtacılık Kanunu uyarınca Birliğimiz ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenen 06.04.2009 tarihinde yürürlüğe konulmuş olup, ‘‘Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar’’ doğrultusunda, Sigorta Acenteleri İl Delegeleri Seçimleri, EK-1’deki listede yer alan Odalar tarafından 5 Temmuz 2018 Perşembe günü gerçekleştirilecektir. Seçim günü oy kullanma süreci saat: 09.30’da başlatılacak olup, bu süre saat: 16.30’da sona erecektir.

İl Delegeliği adaylığı için başvurular ise, EK-1’deki listede yer alan Odalar tarafından 28.06.2018 Perşembe gününden itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, söz konusu başvuruların alımına ilişkin süre 02.07.2018 Pazartesi günü mesai bitimi itibariyle sona erecektir.

İlgili Oda tarafından, söz konusu Esaslar’a uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin bilgileri içeren liste, 3-5 Temmuz 2018 tarihleri arasında Odaların ilan yerlerinde asılmak ve isternet sitelerinde yayımlanmak suretiyle seçim sonuna kadar ilan edilecektir.

Diğer yandan, seçmen listelerine, Birliğimizin http://www.sigorta.org.tr adresli internet sitesinden 7 Haziran 2018 tarihi itibariyle ulaşabilecek olup, seçim takvimi EK-2’de yer almaktadir.

Ek: Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçim Takvimi